des
19
ons
Frode Johansen/Kaia Huser
des 19@08:00

Mer info kommer!

Du kan allerede nå bestille bord på tlf: 69 32 00 12 Obs! forhåndsbestilling av billetter.

des
20
tor
Julekonsert med Hege & Sindre
des 20@08:00

To vokalister som får tårene til å trille, og latteren til å sitte løst. Tradisjonen tro kommer Hege og Sindre til Magenta for å gi oss og gjestene den magiske julestemningen – noe de skaper perfekt med sine sangstemmer, gode arrangementer, varme og humor.

Hege Saugstad og Sindre Dybikstrand er begge godt rutinerte og svært dyktige vokalister og instrumentalister. De skal denne kvelden holde en konsert med noe eget materiale, folketoner, pop og juletoner.

Vi lover magi og stemning!

 

des
26
ons
Jose Leguina
des 26@09:00-10:30

Tradisjonen tro så blir det konsert med José 2.juledag på cafe Magenta i Gamlebyen – der han debuterte som soloartist.

Det blir god stemning med akustisk musikk – en blanding av spansk og engelsk, litt tango, litt waltz.

Han har igjen fått med seg gode venner. Vi gleder oss!

Obs! Konserten blir alltid utsolgt.

 

 

des
28
fre
Musikkveld – romjulsjam på Magenta
des 28@20:00-22:00

Etter alle de kanonbra musikkveldene i gamlebyen denne høsten, trommer Martin Wister sammen til et spesielt juletreff fredag 28.desember!

Da blir det storsamling på Magenta, med en rekke musikalske gavepakker. Det kommer masse bra artister og musikere fra både nær og fjern, og som alltid blir det åpen jam.

Vi sees!

des
29
lør
Baard Slagsvold m band
des 29@21:00-22:30
Baard Slagsvold m band

Baard Slagsvold er kjent fra band som Norsk Utflukt, Tre Små Kinesere og Motorpsycho. I bandet som tar navnet hans, har han med seg kremen av norske doldiser, Helge Hovland fra DePress, Cato Holmen fra Cockroach Clan og Johannes Sæbøe fra Frank Znort Quartet. Sammen levendegjør de Baards musikalske univers, der jazz, viser, rock og poesi går opp i en høyere enhet.

Debutplata fra 2017 fikk flotte anmeldelser i flere av landets aviser, og de to singlene «Salg» og «Svik» fikk begge listinger på NRK P1 og en rekke andre radiokanaler.

Til Gamlebyen denne romjulskvelden tar gutta med seg et knippe nye låter, de beste fra plata, og noen kjærlig utvalgte perler fra Baards historie.

 

Om Baard Slagsvold: